Selecteer een pagina

Welkom bij Bethelzorg

Welkom bij Bethelzorg

Welkom bij Bethelzorg

Welkom bij Bethelzorg

Dementie is ingrijpend

Ouderen bij wie dementie is vastgesteld, vergen veel begrip, tijd en aandacht van hun directe naasten, kinderen en mantelzorgers. Om persoonlijke en veiligheidsredenen is permanent toezicht in veel gevallen noodzakelijk. Omdat dementie onomkeerbaar is komt er een moment dat thuis verzorgen niet meer verantwoord is. Dan kan Bethel Wonen en Zorg deze taak op zich nemen.

Woonzorgcentra

Bethel Wonen en Zorg biedt uitkomst door kleinschalige woonzorgcentra te realiseren waar acht tot tien cliënten met dementie zich thuis kunnen voelen en waar hun de zorg kan worden gegeven die zij nodig hebben.  In deze woon- en zorgvoorzieningen wordt zorg op maat geboden, rekening houdend met de achtergrond en de cultuur van ouderen.
De  kleinschaligheid staat garant voor het schenken van individuele zorg en persoonlijke aandacht aan de bewoners  en voor het kunnen luisteren naar hun wensen en die van hun naasten en familie. Bij voldoende inschrijvingen voor plaatsing in een kleinschalige woonzorgcentra, wordt gezocht naar een geschikte locatie die zich bij voorkeur in de vertrouwde omgeving (wijkgericht) van de dementerende ouderen bevindt.

Zie ook ‘Kleinschalige zorg

Zorgprofessionals

Door de jarenlange ervaring in de thuiszorg in verschillende disciplines beschikt Bethel Wonen en Zorg over een brede kennis en groot netwerk die optimaal ingezet kan worden om alle mogelijkheden die er zijn voor het opzetten en exploiteren van kleinschalige woonzorgcentra te benutten.  Alle zorgmedewerkers, verpleegkundigen en specialisten zijn ervaren, gediplomeerd en beschikken over een BIG-registratie en VOG-verklaring.

Contact Bethelzorg

Inschrijven verplicht u tot niets. Bethel Wonen en Zorg wilt graag inventariseren waar en in welke gebieden behoefte is aan gespecialiseerde zorg voor dementerenden in een vroeg stadium of dementerenden die in aanmerking komen voor permanent verblijf in een Bethel woonzorgcentra.

Stichting Bethel Wonen en Zorg

Ingeschreven Kamer van Koophandel onder nummer: 60144513

Correspondentieadres:
Hoofdkantoor
3e Kekerstraat 16
1104 VC Amsterdam

Bereikbaarheidsdienst:
+316-11211733

Vestigingsadres:
Bijlmerdreef 364
1102 AC Amsterdam
Telefoon: 020-7373070

Heeft u vragen of wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Bethel Wonen en Zorg?
Stuur ons een bericht via e-mail of vul het contactformulier in. 

  Ik ben geïnteresseerd in
  Voornaam (aanvrager)
  Achternaam
  Voor wie
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Datum
  Graag ontvang ik informatie over:
  Voeg een bijlage toe (vul in het type: CV of iets anders)